Valikko Sulje

Etusivu

Tervetuloa Pohjanmaan Vossikan kotisivuille

Tervetuloa Pohjanmaan Vossikka- työhevostilan kotisivuille!

Haetko  uusia tuulia vapaa-aikaasi? Arki on kiireistä ja työelämä vie voimia. Kaipaatko elämyksiä arjen vastapanoksi?   Työhevostila tarjoaa virkistystä, kursseja, hevoskyyditystä ja luontolähtöistä hyvinvointitoimintaa. Valitse itsellesi tai perheellesi valmis tai räätälöity elämysohjelmakokonaisuus. Perinteisen maatilan ympäristö; pellot, metsät ja eläimet vievät sinut työhevostilan tunnelmaan tarjoillen aitoa luksusta elämääsi. Puhdas luonto, virtaava vesi, elävä tuli ja maatilan eläimet ovat ilonasi.

Työhevostila sijaitsee Merijärvellä, Raahen ja Ylivieskan puolivälissä. Tarjoamme yleisökyydityksiä tapahtumissa ja tilaisuuksissa Oulu-Kokkola-Pyhäsalmi akselilla. Tee varaus tai jätä tiedustelu sähköpostiin. Työn luonteen vuoksi meidät tavoittaa parhaiten sähköpostilla.

Luonto ja eläimet yhdessä voimaannuttavat ihmistä myös tänä päivänä. Anna mahdollisuus uusille ideoille syntyä  aidossa maalaisympäristössä. Valitse itsellesi sopiva kokonaisuus – ohjelmasta riippuen olet hevoselle joko matkustaja tai työpari. Yksilöidyt elämysohjelmat ja kurssit räätälöidään tapauskohtaisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita. Käy katsomassa tulevat tapahtumat, kurssit ja koulutukset ja ilmoittaudu mukaan!

Tee varaus ja ota ystäväsi mukaan.

 

Tule Työharjoitteluun!

Tarvitsetko työharjoittelupaikkaa? Ota rohkeasti yhteyttä! Meillä onnistuu sekä lyhyet että pidemmät työharjoittelujaksot!