Valikko Sulje

Koulutus

Koulutus

Tule työhevostilalle kokemaan aito luontosuhde; Sinä ja hevonen. Jos innostut elämyksistä Tee varaus!  Voi olla että viimeksi lapsuudessa olet silittänyt hevosta tai olet kokenut hevosalan konkari, joka tapauksessa Olet tervetullut Työhevostilalle. Ota ystäväsi mukaan! Saat uusia kokemuksia, virkistyt ja voimaannut luonnonläheisessä ympäristössä. Tavoitteenamme on hyvä olo, uudet opit ja reipas mieli. Kaikissa tilanteissa sinua palvelee Pohjanmaan Vossikan pitkän kokemuksen omaava yrittäjä Markku Jauhiainen apujoukkoineen. Valitse itsellesi sopiva ohjelma, joka voi kestää 3 tunnista 2 päivään, tarvittaessa pitempäänkin.

Järjestämme hevostyökursseja kaikille halukkaille hevosharrastajille ympäri vuoden. Osallistujia on oltava vähintään kolme ja enintään 9 henkeä. Ikävaatimus kursseille on 15 vuotta. Osallistujalla on oltava toiminnan mukainen terveydentila ja kyky osallistua toimintaan, sekä oma tapaturmavakuutus.

Työhevoskammarin jäsenille tarjoamme -15% alennuksen koulutuksista. Oikeus muutoksiin pidätetään. Ylivoimaisen esteen sattuessa järjestäjän taholta tarjotaan aina ensisijaisesti korvaava koulutuspäivä ja ajankohta.