Valikko Sulje

Varausehdot

Varausehdot

PERUUTUKSET

Jos tilaaja tekee peruutuksen 2päivää ennen varattua aikaa, maksu jää saajalle. Jos peruutus tapahtuu 5 päivää ennen varattua aikaa palautetaan puolet maksusta asiakkaalle. Elämyksen tai  Koulutuksen peruuntuminen järjestäjän taholta pyritään korvaamaan aina ensisijaisesti uudella korvauspäivällä. Ylivoimaisen esteen sattuessa tapahtumaa ei ole. Tällöin maksetut maksut palautetaan maksajan tilille.

KOULUTUS

Rekiajeluun osallistuvan tulee olla sellaisessa terveyden tilassa että hän kykenee osallistumaan ulkotapahtumaan. Vaatetus tule olla säänmukainen. Pakkasraja on -16 astetta. Ohjelmassa on noudatettava annettuja turvaohjeita.

ELÄMYKSET

Rekiajeluun osallistuvan tulee olla sellaisessa terveyden tilassa että hän kykenee osallistumaan ulkotapahtumaan. Vaatetus tule olla säänmukainen. Pakkasraja on -16 astetta. Ohjelmassa on noudatettava annettuja turvaohjeita. Ylivoimaisen esteen sattuessa elämyspalvelua ei ole. Tällöin maksetut maksut palautetaan.

Lahjakortit

Ilmoita sinun yhteystietosi sähköpostilla yläpalkista löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja kerro toivomuksesi ajankohdasta. Ilmoita myös kuinka monelle olet varausta tekemässä.

Varmistus sovitusta koulutuksesta tulee tiedoksi aina tilaajalle sähköpostiin tai tekstiviestillä. Hyvät koulutukset täyttyvät nopeasti. Tee siis varaus mahdollisimman pian!

Ilmoita kenelle ja mihin osoitteeseen haluat Lahjakortin toimitettavan. Toimitustapa on kirjepostina.
Koulutuksen maksu tilille FI42 5313 0140 0544 62 . Ilmoita viestikentässä kuka on lahjan saaja. Lahjakortti postitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen.

Lahjakortissa on Pohjanmaan Vossikan sähköposti /puhelinnumero, josta lahjakortin voi lunastaa varaamalla ajan. Mikäli aikaa ei ole varattu etukäteen lahjan saaja varaa itse ajankohdan.  Koulutukseen osallistuvan tulee olla sellaisessa terveyden tilassa että hän kykenee osallistumaan ulkotapahtumaan. Vaatetus tule olla säänmukainen. Pakkasraja on -16 astetta. Tee varaus!

TYÖHEVOSKAMMARI

Tyohevoskammari on Pohjanmaan Vossikan harrastepiiri. Kammarin vuosimaksulla katetaan koulutuksesta ja pienestä tarjoilusta koituvat kulut. Koulutusdemostraatioita tai vastaavia on 6 tapahtumaa vuodessa. Lisäksi voi olla muuta työhevostoimintaan liittyvää vapaaehtoista toimintaa. Työhevoskammarin jäsenyys pysyy voimassa toistaiseksi ellei jäsenyydestä luopumisesta  ilmoiteta kirjallisesti 1.12 mennessä vapaa muotoisella irtisanomisilmoituksella. Kammarin vuosimaksu voidaan maksaa kausittain. Jäsenen on ilmoitettava siitä erikseen.

OIKEUS MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN