Valikko Sulje

Varausehdot

Varausehdot

PERUUTUKSET

Jos tilaaja peruu tilauksen 2 vrk ennen varattua aikaa, maksu jää saajalle. Jos peruutus tapahtuu vähintään 5 vrk ennen varattua aikaa palautetaan puolet maksusta asiakkaalle. Elämyksen tai koulutuksen peruuntuminen järjestäjän taholta pyritään korvaamaan aina ensisijaisesti uudella koulutus- tai elämyspäivällä. Ylivoimaisen esteen sattuessa tapahtumaa ei ole. Tällöin maksetut maksut palautetaan maksajan tilille.

KOULUTUS

Rekiajeluun osallistuvan tulee olla sellaisessa terveyden tilassa että hän kykenee osallistumaan ulkoilmatapahtumaan. Vaatetuksen tulee olla säänmukainen. Pakkasraja on -16 astetta. Ohjelmassa on aina noudatettava annettuja turvaohjeita.

ELÄMYKSET

Rekiajeluun osallistuvan tulee olla sellaisessa terveyden tilassa että hän kykenee osallistumaan ulkotapahtumaan. Vaatetuksen tulee olla säänmukainen. Pakkasraja on -16 astetta. Ohjelmassa on aina noudatettava annettuja turvaohjeita. Ylivoimaisen esteen sattuessa elämyspalvelua ei ole. Tällöin maksetut maksut palautetaan asiakkaalle.

Lahjakortit

Ilmoita sinun yhteystietosi sähköpostilla yläpalkista löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja kerro toivomuksesi ajankohdasta, sekä kuinka monelle henkilölle olet varausta tekemässä.

Varmistus sovitusta koulutuksesta tulee tiedoksi aina tilaajalle sähköpostiin tai tekstiviestillä. Hyvät koulutukset täyttyvät nopeasti. Tee siis varaus mahdollisimman pian!

Ilmoita kenelle ja mihin osoitteeseen haluat Lahjakortin toimitettavan. Toimitustapa on kirjepostina.
Koulutukset ja lahjakortit maksetaan etukäteen Pohjanmaan Vossikan tilille FI42 5313 0140 0544 62. Ilmoita maksun viestikentässä lahjan saajan nimi. Lahjakortti postitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen.

Lahjakortissa on Pohjanmaan Vossikan sähköposti /puhelinnumero josta lahjakortin voi lunastaa varaamalla ajan lahjakortin osoittamalle tapahtumalle.  Työhevostilan tapahtumiin osallistuvan tulee olla sellaisessa terveyden tilassa että hän kykenee osallistumaan ulkoilmatapahtumaan. Vaatetuksen tulee olla säänmukainen. Pakkasraja on -16 astetta. Tee varaus!

TYÖHEVOSKAMMARI

Tyohevoskammari on Pohjanmaan Vossikan harrastepiiri. Kammarin vuosimaksulla katetaan koulutuksesta ja pienestä tarjoilusta koituvat kulut. Koulutusdemostraatioita tai vastaavia on 4 tapahtumaa vuodessa. Lisäksi voi olla muuta työhevostoimintaan liittyvää vapaaehtoista toimintaa. Työhevoskammarin jäsenyys pysyy voimassa toistaiseksi ellei jäsenyydestä luopumisesta ilmoiteta kirjallisesti 1.12 mennessä vapaa muotoisella irtisanomisilmoituksella. Kammarin vuosimaksua korotetaan tai lasketaan vuosittain elinkustannusindeksin mukaisesti. Lähtötaso on 1897, lokakuu 2013. Kammarin vuosimaksu on 40€. Ensimmäisen jäsenvuoden jälkeen maksu tulee vuosittain yhdessä erässä.

OIKEUS MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN