Valikko Sulje

Pehtoori

Työhevostilan Pehtoori

Auttava neuvonantaja

Olen keski-ikäinen hevosmies, Markku Jauhiainen. Koulutukseltani olen metsätalousinsinööri. Hevosen hoito ja metsäajokurssin olen suorittanut Kurussa syksyllä 1993, valmistuen sieltä hevosmetsuriksi. Ensimmäisen oman hevosen olen hankkinut elokuussa 1999. Hevonen oli ori Monseri. Tein sillä ensimmäiset metsäajot talvella 2000. Monseri oli myös erinomainen vossikkahevonen. Sen jälkeen minulla on ollut monia suomenhevosia joita olen opettanut työajoon.

Järjestän pienellä työhevostilalla luontolähtöistä hevosavusteista viriketoimintaa. Vuonna 2013 suoritin Green Care- painotteisen yrittäjän ammattitutkinnon. Maatilan toimintaa on voimakkaasti kehitetty työhevostilan suuntaan vuoden 2013 aikana. Voimaannuttava ja virkistävä liikuntatoiminta pohjautuu suomenhevoseen.

Ihmisenä olen innostava kommunikoija , vakuuttava henkilö, jonka empaattisuus on lisääntynyt elämän kokemusten myötä. Olen aloitteellinen ja haluan tehdä asiat oikein. Haluan työskennellä toisten kanssa ja avulla. Ymmärrän ihmisiä helposti ja saan heidät usein toimimaan motivoituneesti ja tehokkaasti.

Ryhmässä olen rento ja itsevarma. Minulla on taipumusta kouluttamiseen ja pystyn tuomaan toisista heidän parhaat puolet esille. Voin painostaa toisia tuloksiin mutta teen sen suostutellen, ystävällisesti ja avuliaasti.

Visio

Missio

Arvot

Turvallisuusasiakirja

Omavalvontasuunnitelma

Logo