Valikko Sulje

Logo

Logo

Uusi logo on ideoitu yhdessä Mainostoimisto Pääkonttorin Mika Salmisen kanssa keväällä 2013. Logossa on haluttu tuoda esille tuulahdus menneestä nykyaikaan.

Musta tai valkoinen silhuettikuva vossikasta on kunniain osoitus niille kymmenille kestikievaritaloille jotka vielä viime vuosisadan alussa olivat velvollisia kuljettamaan matkustajia seuraavaan kestikievaripaikkaan. Päivämatkat olivat noin 20-30 kilometriä.

Pohjanmaan tekstin sininen väri kuvastaa pohjanmaan jokia. Punertava sävy kertoo korpeen raivatuista pelloista joiden turpeen väri on punaruskeaa. Keltainen väritys tulee kullankeltaisista viljan tähkäpäistä.

Vossikka tarjoaa nykyihmiselle elämyksiä hevoskyydin muodossa .Kärrynpyörä kuvastaa sitä ihmiselon voimaratasta joka jatkaa kehityksen kulkuaan eteenpäin kaikesta huolimatta. Työhevostila etsii niitä mahdollisuuksia joissa työhevonen voi olla uudestaan palvelemassa nykyihmistä.

Työhevostila tekee osan maatilan pelto- ja metsätöistä hevosella. Työhevostila tarkennuksella haluan kertoa myös että koulutamme ihmisiä ja hevosia nykyaikaiseen hevostyöhön.