Valikko Sulje

Koulutus

Koulutus

Vossikalla oppivat niin ihmiset kuin hevosetkin. Voit tulla ilman hevostasi oppimaan valjastuksesta ja ajamisesta, tai tuoda hevosesi meille ajo-opetukseen tai työajokoulutukseen. Koulutuksen kestosta voimme sopia toiveidesi mukaan.

Koulutusta työhevostilalla

Tarpeistasi riippuen koulutamme hevosia työajoon, kärryttelyyn, reellä ajoon jne. Koulutus tapahtuu Pohjanmaan Vossikan työhevostilalla Merijärvellä.

Otamme hevosia koulutukseen rodusta tai iästä riippumatta. Nyt voit toteuttaa haaveesi ja saada hevosestasi toimivan työhevosen!

Koulutusta asiakkaan tiloissa

Tulen tarvittaessa Oulu-Kokkola alueelle tallillenne opettamaan hevosmiestaitoa, työvaljastusta ja ajoa.

Monilla on haaveena ajaa omalla hevosella vanhalla perinnereellä, heinäkärryillä tai vaikka hakea tukkireellä jouluksi kuusi metsästä. Usein opetuksen allkuvaihe on hankalin, varsinkin jos hevosella ei ole ennen reellä tai raskaammilla kärryillä ajettu. Erilaisiin valjastuksiin on myös niin hevosella kuin omistajallansakin totuttelemista. Tässä alkuvaiheessa onkin asiantuntijan apu paikallaan. Autan sinua löytämään hevosellesi sopivat varusteet, sekä totuttamaan sinut ja hevosesi niiden käyttöön.