Valikko Sulje

Koulutus

Koulutus

Vossikalla oppivat niin ihmiset kuin hevosetkin. Voit tulla ilman hevostasi oppimaan valjastuksesta ja ajamisesta, tai tuoda hevosesi meille ajo-opetukseen tai työajokoulutukseen. Koulutuksen kestosta voimme sopia toiveidesi mukaan.

Koulutusta työhevostilalla

Tarpeistasi riippuen koulutamme hevosia työajoon, kärryttelyyn, reellä ajoon jne. Koulutus tapahtuu Pohjanmaan Vossikan työhevostilalla Merijärvellä.

Otamme hevosia koulutukseen rodusta tai iästä riippumatta. Nyt voit toteuttaa haaveesi ja saada hevosestasi toimivan työhevosen!

Koulutusta asiakkaan tiloissa

Tulen tarvittaessa Oulu-Kokkola alueelle tallillenne opettamaan hevosmiestaitoa, työvaljastusta ja ajoa.

Monilla on haaveena ajaa omalla hevosella vanhalla perinnereellä, heinäkärryillä tai vaikka hakea tukkireellä jouluksi kuusi metsästä. Usein opetuksen allkuvaihe on hankalin, varsinkin jos hevosella ei ole ennen reellä tai raskaammilla kärryillä ajettu. Erilaisiin valjastuksiin on myös niin hevosella kuin omistajallansakin totuttelemista. Tässä alkuvaiheessa onkin asiantuntijan apu paikallaan. Autan sinua löytämään hevosellesi sopivat varusteet, sekä totuttamaan sinut ja hevosesi niiden käyttöön.

Koulutus

Tule työhevostilalle kokemaan aito luontosuhde; Sinä ja hevonen. Jos innostut elämyksistä Tee varaus!  Voi olla että viimeksi lapsuudessa olet silittänyt hevosta tai olet kokenut hevosalan konkari, joka tapauksessa Olet tervetullut Työhevostilalle. Ota ystäväsi mukaan! Saat uusia kokemuksia, virkistyt ja voimaannut luonnonläheisessä ympäristössä. Tavoitteenamme on hyvä olo, uudet opit ja reipas mieli. Kaikissa tilanteissa sinua palvelee Pohjanmaan Vossikan pitkän kokemuksen omaava yrittäjä Markku Jauhiainen apujoukkoineen. Valitse itsellesi sopiva ohjelma, joka voi kestää 3 tunnista 2 päivään, tarvittaessa pitempäänkin.

Järjestämme hevostyökursseja kaikille halukkaille hevosharrastajille ympäri vuoden. Osallistujia on oltava vähintään kolme ja enintään 9 henkeä. Ikävaatimus kursseille on 15 vuotta. Osallistujalla on oltava toiminnan mukainen terveydentila ja kyky osallistua toimintaan, sekä oma tapaturmavakuutus.

Työhevoskammarin jäsenille tarjoamme -15% alennuksen koulutuksista. Oikeus muutoksiin pidätetään. Ylivoimaisen esteen sattuessa järjestäjän taholta tarjotaan aina ensisijaisesti korvaava koulutuspäivä ja ajankohta.