Valikko Sulje

Valjas Vossikka

Verkkokauppa

Työhevosvaljastuksen tärkein osa länget,- on tällä hetkellä harvojen länkimestareiden osaamisen varassa. Valjas Vossikka on tehnyt kuvavideon joka näyttää työvaihe vaiheelta längen tekemisen eri vaiheet selkein kuvin. Voit tilata DVD:n itsellesi verkkokaupastamma vossikka.mycashflow.fi.

Kirpputoreilta löytyy vielä paljon vanhoja länkiä. Videossa on esitetty perusteet miten sovittaa vanhoja länkiä nykyhevoselle. Tällaiset vanhoista längistä uudelleen sovitetut sopivat kevyeen ajoon.

Mikäli työ hevosella on pitempi kestoista ja oikeaa työajoa on hevosen hyvinvoinnin kannalta parempi ostaa länget alan ammattilaiselta tai tehdä  ne itse. Tämän kuvavideon avulla näet längen teon eri vaiheet ja voit itse opetella längen tekoa omaan tahtiin. Eri työvaiheisiin on helppo palata aina uudelleen kun opettelet längen tekoa.

Tämän LÄNKI-videon kysyntä on yllättänyt meidät tekijät!

Olemme päättäneet hankkia videoon lisämateriaalia ja työstämme sen valmiiksi tammikuun aikana. Valmis video tulee kaikille tilanneille ja maksaneille Helmikuun alussa 2019. Voit siis nyt tehdä varauksen ja maksat sen laskulla tammikuussa 2019.

Jo tuotteen tilanneet saavat yhteydenoton lähipäivinä ja sovimme jatkon asiakkaan haluamalla tavalla.

Videoita tulee myyntiin rajallinen painosmäärä.

Tee nyt ennakkotilaus Verkkokaupassa ja saat omasi helmikuun alussa 2019!