Valikko Sulje

Hevosajelua tilalla

Vauhdin Hurmaa Kuusipellossa!

Reki- tai kärryajelua Kuusipellon reitillä

Reki- tai kärryajelua keskellä kuusimetsää työhevostilan maastossa. Reitin pituus on noin 1,5 km. Rekeen mahtuu 1-6 henkilöä. Ajelun kesto on noin 1,5 h.

Hevosen syödessä heiniä loimen alla, keitämme nokipannukahvit kodalla ja syömme eväät. Kahvin lomassa on sopiva hetki uppoutua työhevostarinoihin menneiltä ajoilta.

Toteutus voi olla päivänvalossa tai tähtitaivaan alla. Tammi- Helmikuussa ajelu on mahdollista myös kuutamolla. Pakkasraja -16 astetta.

Hinnasto:

Ma –to, 1-6 henkilöä 35€/henkilö, minimihinta on 110 €. (sis. ALV 24%)

Pe-su, 1-6 henkilöä 45 €/hlö , minimihinta on 126,50€. (sis ALV 24%)

Lisätietoja ja varaukset pohjanmaan(at)vossikka.com

Jos tilaaja peruu tilauksen 2 vrk ennen varattua aikaa, maksu jää saajalle. Jos peruutus tapahtuu vähintään 5 vrk ennen varattua aikaa palautetaan puolet maksusta asiakkaalle.

Tee varaus!

Lahjakortit

Kahden hengen Rekiajeluun työhevostilalla!

Toimi näin:

Ilmoita yhteystietosi sähköpostilla yläpalkista löytyvällä yhteydenottolomakkeella, sekä toivomuksesi ajankohdasta. Ilmoita kenelle ja mihin osoitteeseen haluat Lahjakortin toimitettavan. Toimitustapa on kirjepostina.

Varmistus ajankohdasta tulee tiedoksi aina tilaajalle sähköpostiin tai tekstiviestillä. Hyvät ajat menevät nopeasti. Tee siis varaus ajankohdasta mahdollisimman pian!

Hinnasto 2018-2019:

Ma-to 110€ (2 henkilöä) sis ALV 24%

Pe-su 127€ ( 2henkilöä) sis ALV 24%

Maksettuasi lahjakortin Pohjanmaan Vossikan tilille

FI42 5313 0140 0544 62

lahjakortti postitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen

Lahjakortissa on Pohjanmaan Vossikan yhteystiedot; sähköposti/puhelinnumero josta lahjakortin voi lunastaa varaamalla ajan. Mikäli aikaa ei ole varattu etukäteen lahjan saaja varaa itse ajankohdan rekiajeluun.

Rekiajeluun osallistuvan tulee olla sellaisessa terveyden tilassa että hän kykenee osallistumaan ulkoilmatapahtumaan. Vaatetuksen tulee myös olla säänmukainen. Pakkasraja on -16 astetta.

Tee varaus!