Valikko Sulje

Etusivu

Tervetuloa Pohjanmaan Vossikka- työhevostilan kotisivuille!

Työhevostila Pohjanmaan Vossikka järjestää sopimuksen mukaan työhevostoimintaan liittyviä koulutuksia sekä kyydityksiä ja ajeluja hevosella tapahtumissa, juhlissa ja yksityisesti. Työhevostoimintaa ylläpitää työhevoskammari. Tilan Korpipurolla on sauna ja lapinkota, jonne voi tilata ruokailun ja ohjelmaa. Myymme tilan lammasta valmiina säilykkeenä. Yhteistyökumppani Valjas Vossikka tarjoaa hevosten työvaljaisiin liittyviä ratkaisuja.

Haetko  uusia tuulia vapaa-aikaasi? Arki on kiireistä ja työelämä vie voimia. Kaipaatko elämyksiä arjen vastapanoksi?   Valitse itsellesi tai perheellesi valmis tai räätälöity elämysohjelmakokonaisuus. Perinteisen maatilan ympäristö; pellot, metsät ja eläimet vievät sinut työhevostilan tunnelmaan tarjoillen aitoa luksusta elämääsi. Puhdas luonto, virtaava vesi, elävä tuli ja maatilan eläimet ovat ilonasi.

Työhevostila sijaitsee Merijärvellä, Raahen ja Ylivieskan puolivälissä. Tarjoamme yleisökyydityksiä tapahtumissa ja tilaisuuksissa Oulu-Kokkola-Pyhäsalmi akselilla. Tee varaus tai jätä tiedustelu sähköpostiin. Työn luonteen vuoksi meidät tavoittaa parhaiten sähköpostilla.

Luonto ja eläimet yhdessä voimaannuttavat ihmistä myös tänä päivänä. Anna mahdollisuus uusille ideoille syntyä  aidossa maalaisympäristössä. Valitse itsellesi sopiva kokonaisuus – ohjelmasta riippuen olet hevoselle joko matkustaja tai työpari.

Seuraa tapahtumia ja ajankohtaisia asioita facebookistamme.

Tee varaus täältä

 

Tule Työharjoitteluun!

Tarvitsetko työharjoittelupaikkaa? Ota rohkeasti yhteyttä! Meillä onnistuu sekä lyhyet että pidemmät työharjoittelujaksot!